Naar homepage
Films, Series & TV

90's-serie 'Saved by the Bell' komt terug mét originele cast

foto: NBC
  1. Newschevron right
  2. 90's-serie 'Saved by the Bell' komt terug mét originele cast

Was je ook zo'n fan van de Amerikaanse 90's-serie Saved by the Bell? Of was je gewoon verliefd op Kelly, Lisa of Zack? Begin dan maar alvast met feestvieren, want de serie komt terug! Dertig jaar na de eerste aflevering is er een nieuw seizoen aangekondigd en Mario López (A.C. Slater) en Elizabeth Berkley (Jessie) doen sowieso mee, aldus The Hollywoord Reporter. 90's-nostalgie in 3, 2, 1...

Comeback

Naast Mario en Elizabeth zouden ook andere originele castleden, waaronder Mark-Paul Gosselaar (Zack), in gesprek zijn over hun terugkeer. Tiffani Thiessen (Kelly) postte eerder dit jaar nog een reünie-foto op Instagram, dus wie weet hintte dat erop dat de hele squad terugkeert. Hopelijk mét 90's-kapsels en bijpassende felgekleurde outfits.

90's-hit

De serie over een groep tieners op het Amerikaanse Bayside High liep van 1989 tot en met 1993 en was een megahit. De vier seizoenen werden in Nederland uitgezonden tussen 1992 en 2015 op RTL 4, Nickelodeon en Nick Teens. De nieuwe afleveringen van Saved by the Bell zullen te zien zijn op Peacock, een nieuwe streamingdienst van de Amerikaanse zender NBC. Waar en wanneer de comeback in Nederland zal verschijnen, is nog niet bekend.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

90210

Saved by the Bell is niet de enige Amerikaanse tienerserie die een comeback maakt. Vorige maand keerde namelijk Beverly Hills, 90210 terug op televisie, ook inclusief originele cast. Ook Full House en Will & Grace maakte afgelopen jaren een comeback.

Ster advertentie
Ster advertentie