Films, Series & TV

Nu op Netflix: The Fresh Prince of Bel-Air en The Big Bang Theory

foto: Netflix.com
  1. Newschevron right
  2. Nu op Netflix: The Fresh Prince of Bel-Air en The Big Bang Theory

Netflix verraste vandaag iedereen door alle zes seizoenen van The Fresh Prince of Bel-Air te plaatsen. Daar hebben ze ook elf seizoenen van The Big Bang Theory bij gedaan. De Netflix-geruchten gingen al langer en vandaag bleken ze echt waar.

The Fresh Prince of Bel-Air

De hilarische serie The Fresh Prince of Bel-Air is inmiddels al bijna dertig jaar oud. De serie met Will Smith in de hoofdrol werd in de Verenigde Staten tussen 1990 en 1996 uitgezonden. Will speelde een jongen uit een achterstandswijk van Philadelphia die deels met tegenzin naar het huis van zijn tante in de rijke buurt Bel-Air verhuisde. Het contrast tussen rijk en arm werd in een komisch daglicht gezet en de serie over Will en de familie Banks bleek al snel een groot succes. In Nederland werd de serie jarenlang herhaald op verschillende zenders. Nu hoef je niet meer een dag te wachten en kan je alle afleveringen achter elkaar kijken.

The Big Bang Theory

In The Big Bang Theory draait het om de slimme vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard die gek zijn op wiskunde en natuurkunde. Aan intelligentie hebben ze geen gebrek, maar sociaal komen ze veel te kort. Gelukkig brengt hun nieuwe buurmeisje Penny, die niet al te slim is, daar langzaam maar zeker verandering in. Netflix heeft elf seizoenen van The Big Bang Theory gepost, maar het twaalfde en laatste seizoen ontbreekt nog.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie