Films, Series & TV

Badr Hari in 'Badr' over wedstrijd tegen Rico Verhoeven: "Ik had gewoon pech, that's it"

foto: VIDEO: RTL Boulevard
  1. Newschevron right
  2. Badr Hari in 'Badr' over wedstrijd tegen Rico Verhoeven: "Ik had gewoon pech, that's it"

Badr Hari baalde natuurlijk enorm van de verloren wedstrijd tegen Rico Verhoeven waarin hij gedwongen moest opgeven met een enkelblessure. In een voorstukje van de nieuwste aflevering van de Videoland-docuserie Badr zegt hij dat het niet anders dan pech was: "Ik had gewoon pech. That's it. Het heeft aan niets gelegen. We waren er, we waren sterk, we waren voorbereid, we waren getraind. Soms heb je gewoon pech."

Kinderen motiveren Badr

Badr Hari barstte van het zelfvertrouwen en dat was ook te zien in de wedstrijd waarbij hij Rico twee keer acht tellen gaf. Dat zelfvertrouwen komt mede door zijn dochtertjes. Zij motiveren hem om te winnen en waren natuurlijk ook teleurgesteld door de einduitslag: "Ik hoorde mijn kinderen in de gang vragen of papa had gewonnen", zegt Badr. "Daphne wou ze niet antwoorden, dus ze renden de kamer binnen en zagen dat ik in het gips zat."

Dubbel gevoel

Badr Hari heeft de wedstrijd tegen Rico Verhoeven uiteindelijk ook aan zijn kinderen laten zien. Hun reactie deed hem goed: "Ik heb ze de wedstrijd laten zien en zoals iedereen Amber kent is ze slim en gevat. Die kon aan de wedstrijd zien dat pap die man in mekaar sloeg. Ze was trots, maar het was dubbel. Ze was blij, maar toch een beetje teleurgesteld."

Levensgevaarlijk en meedogenloos

Badr Hari zegt dat hij er een paar weken uitligt met de blessure en vergelijkt zichzelf met een astronaut: "Ik lijk nu op Armstrong, die op de maan liep." Maar hij kijkt ook vooruit, want Badr is back: "Als mijn enkel weer bij mekaar gelapt is, ga ik weer de gym in. Plannen maken voor de toekomst. Ik ben terug. Ik ben levensgevaarlijk, meedogenloos en ik ben terug!"

Klik op de onderstaande afbeelding om de video van RTL Boulevard te zien.

Ster advertentie
Ster advertentie