STER Advertentie
STER Advertentie

VIDEO: Dave Chappelle onthult trailer van twee nieuwe Comedy Specials

Dinsdag 14 maart 2017 - 20:16 uur

|

Door:

Ginette

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

''Ik ben een tijdje weggeweest. Verrassing: ik ben het!'' Zo begint de trailer van de aankomende Netflix-releases van Dave Chappelle. De twee specials komen voort uit zijn show 'Dave Chappelle: The Age of Spin', opgenomen in Los Angeles en 'Dave Chappelle: Deep in the Heart of Texas', opgenomen in Austin. 

Voorproefje

In de trailer is te zien dat hij zich afgeeft op ISIS en O.J. Simpson. Wat er verder nog te verwachten is, wordt in de trailer nog niet echt duidelijk. Dave Chappelle staat bekend om zijn politieke en maatschappelijke thema's, dus die zullen ook in deze show niet ontbreken. Uit de soundtrack blijkt dat ook zijn liefde voor A Tribe Called Quest niet over is. 

comeback

De twee stand-up specials zijn vanaf 21 maart exclusief te bekijken op Netflix. Het zijn de eerste showopnames sinds twaalf jaar. Binnenkort zullen ook de opnames plaatsvinden voor een derde special. Deze zal eind dit jaar pas uitkomen. Netflix laat weten erg blij te zijn met de releases: ''De drie nieuwe specials beloven een fantastische, langverwachte terugkeer. We zijn blij dat Chappelle zijn wereldwijde comeback bij ons wil doen.'' 

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

controle

Dave Chappelle is een tijdje uit de running geweest. In een interview met CBS News vertelde hij waarom hij even uit de spotlights stapte. 

''Het beroemd zijn zelf is niet beangstigend. Het wordt pas een eng begrip als alle ogen op jou gericht zijn. Maar aan het eind van de dag heb je er helemaal geen controle over.''

Populair op FunX.nl

  • Vrouw politieagent Derek Chauvin vraagt scheiding aan

  • Palestijn (32) met verstandelijke beperking doodgeschoten door IsraĆ«lische politie

  • Nationale garde schiet met rubberen kogels en traangas op demonstranten in Minneapolis

  • Mondkapjes vanaf 1 juni verplicht in het ov: alle antwoorden op dringende vragen

  • Alle seizoenen van 24 komen naar Netflix

  • Qucee opnieuw vader geworden