Films, Series & TV

De creepy Netflixserie 'Chilling Adventures of Sabrina' is gebaseerd op een bekende tienerserie van vroeger

  1. Newschevron right
  2. De creepy Netflixserie 'Chilling Adventures of Sabrina' is gebaseerd op een bekende tienerserie van vroeger

Ken je de serie Sabrina the Teenage Witch nog? Netflix komt binnenkort met een reboot van deze populaire serie uit de jaren 90 over een tiener met bovennatuurlijke krachten. Vandaag kwam de eerste trailer van de serie die Chilling Adventures of Sabrina gaat heten uit.

De nieuwe Netflixserie is zowel een spin-off van Sabrina the Teenage Witch als Riverdale. Beiden series zijn namelijk gebaseerd op stripseries die zich in hetzelfde universum afspelen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Sabrina

Chilling Adventures of Sabrina zal beginnen met de zestiende verjaardag van Sabrina. Deze half-heks half-mensachtige tiener kijkt al haar hele leven uit naar dat moment, alleen er komt iets wickeds op haar pad dat haar moet doen beslissen tussen een leven in het licht of het leven in de nacht. De rol van Sabrina wordt gespeeld door de 18-jarige Kiernan Shipka.

Het eerste seizoen, dat zal bestaan uit tien afleveringen, is vanaf 26 oktober op Netflix te zien. Ook staat er al vast dat er een tweede seizoen komt, maar daarvan is de datum nog niet bekend.

Ster advertentie
Ster advertentie