Films, Series & TV

'She's Gotta Have It' vertelt het verhaal van Nola Darling en haar drie vaste sekspartners

  1. Newschevron right
  2. 'She's Gotta Have It' vertelt het verhaal van Nola Darling en haar drie vaste sekspartners

Netflix heeft een sneak peak uitgebracht van She's Gotta Have It, een serie gebaseerd op de originele film van Spike Lee uit 1986. De oorspronkelijke film gaat over Nola Darling die drie verschillende seksuele relaties heeft. Elke man wil dat ze zich exclusief aan hem bindt, maar Nola weigert om in bezit te zijn van één enkele partner. Nola zal ook in de serie de centrale rol spelen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Drie lovers

De serie is, net als de film, geproduceerd, geschreven en geregisseerd door Spike Lee. De serie bestaat uit tien afleveringen van een halfuur over de Afro-Amerikaanse vrouw en haar drie verschillende lovers. Behalve de zoektocht naar seksuele vrijheid, staat ook de struggle met zichzelf centraal.

''Ik ben een volwassen vrouw, ik kan zelf kiezen wat ik doe. Als ik zo verslaafd ben, waarom laat je me dan niet alleen?''

Release

Tijdens de BET Awards werd er al een kleine aankondiging getoond, maar nu heeft Netflix ook een langere sneak peak uitgebracht. De hoofdrol is weggelegd voor DeWanda Wise en Nola's drie mannen worden gespeeld door Cleo Anthony, Lyriq Bent en Anthony Ramos. De serie zal vanaf 23 november via Netflix te streamen zijn.

Ster advertentie
Ster advertentie