Films, Series & TV

Défano Holwijn doet mee aan nieuw seizoen 'Expeditie Robinson'

foto: Instagram @defano.holwijn
  1. Newschevron right
  2. Défano Holwijn doet mee aan nieuw seizoen 'Expeditie Robinson'

Défano Holwijn is een van de kandidaten van het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. Dat maakt hij zelf bekend op Instagram. "Deze foto in de pose van mijn moeder laat het lijken alsof ik ga chillen op de camping in Noord-Frankrijk, maar ik doe toch echt mee aan EXPEDITIE ROBINSON '21".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Rollercoaster

Aan Fernando in Start vertelde Défano vanmorgen hoe hij zijn deelname heeft ervaren. "Het was een gekke rollercoaster." Hij twijfelde eerst wel even om mee te doen, omdat het vorig jaar werd verzet wegens corona. "Maar het was toch wel iets wat ik gedaan moet hebben. Het is toch de grootste show van Nederland. Als je hieraan mee mag doen, voel je je wel vereerd."

Wat betreft voorbereidingen heeft Défano vooral aan zijn conditie gewerkt. "Op mentaal gebied kan je niet echt iets doen. Ik dacht gewoon: ik ga ervoor en zie het wel." Achteraf had hij het vooral zwaar met het missen van zijn geliefden. "Het weinig eten lukt wel, daar went je lichaam aan, maar het gemist en de verveling zijn het ergste. Je mist je familie en je mensen."

Défano Holwijn vertelt over zijn deelname aan Expeditie Robinson

Tijdje weg

Liefhebbers van het survivalprogramma maken er vaak een sport van om te ontdekken wie de nieuwe deelnemers zijn. Het valt soms namelijk best op als een bekendheid een tijdje online niks van zich laat horen, omdat diegene stiekem op een onbewoond eiland zit. Ook bij Défano bleek dit het geval. "Velen hadden natuurlijk al door dat ik een tijd weg was, nou... Dit was het dus!", zegt hij bij de Instapost. "Ik wist het!", schrijft oud-deelnemer Akwasi eronder.

Deelnemers

Vandaag zijn er naast Défano nog drie deelnemers bekendgemaakt: presentator en acteur Robbert Rodenburg, actrice Britt Lagcher en Boer Zoekt Vrouw-boerin Annemiek Koekoek. Eerder werden actrice Eva van de Wijdeven, voormalig profvoetballer Jan van Halst, zangeres en actrice Jasmine Sendar en cabaretier Stefano Keizers al aangekondigd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

29 augustus

Het nieuwe seizoen, dat vanwege de coronapandemie plaatsvindt in Kroatië in plaats van de Filipijnen, is vanaf 29 augustus te zien op RTL4. Dit jaar kan je twee keer per week een nieuwe aflevering bekijken, namelijk op donderdag om 20:30 uur en op zondag om 20:00 uur. Kaj Gorgels en Nicolette Kluijver zijn de presentatoren.

Ster advertentie
Ster advertentie