Entertainment

Henkie T, Selma Omari en Inez te gast bij Défano's 'TV Avondklok'

foto: YouTube: Défano Holwijnfoto: YouTube: Défano Holwijn
  1. Newschevron right
  2. Henkie T, Selma Omari en Inez te gast bij Défano's 'TV Avondklok'

Défano Holwijn boekte tijdens de lockdownperiode groot succes met zijn Insta-liveshow FC Avondklok. Hierin geeft hij veel mensen een virtueel podium om hun talenten en skills te showen. Naast veel entertainment wordt er ook aandacht besteed aan serieuze onderwerpen. Een show die dus van alle markten thuis is en vanavond zelfs een eenmalige editie krijgt op televisie. Défano laat via een Insta-filmpje weten welke gasten aanwezig zijn bij TV Avondklok.

Gasten

De show belooft een avond te worden vol leuke gesprekken en optredens. Zo is de ongeneeslijk zieke Souf aanwezig, voor wie er in een livestream maar liefst 90.000 euro werd opgehaald. Bovendien zijn Selma Omari en Zaïre Krieger aanwezig. ''Dit zijn de vrouwen waar veel mannen nog iets van kunnen leren'', aldus Défano in de onderstaande video. Ook zangeres Inez is in the building om een van haar nummers op te treden. Verder zal Henkie T ook een showtje geven.

Naast de gesprekken en optredens is er nog tijd om aandacht te schenken aan het beoordelen van verschillende outfits. Daar blijft het zeker niet bij, want volgens Défano is er nog ''veel meer''.

Via een Zoom-sessie ben je in staat om live te reageren op alles wat er in de show gebeurt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De eenmalige editie van TV Avondklok is vanavond te zien om 20:20 bij BNNVARA op NPO 3.

Ster advertentie
Ster advertentie