Films, Series & TV

Netflix toont eerste beelden van docu Snelle

foto: ANPfoto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Netflix toont eerste beelden van docu Snelle

Netflix heeft de eerste beelden vrijgegeven van de documentaire over Snelle. Volgende maand zal de film uitkomen op het streamingplatform.

Inkijkje in hectisch leven

De documentaire zal een inkijkje geven in het hectische leven van de 25-jarige rapper. Zowel zijn carrière als zijn persoonlijk leven zal aan bod komen. De camera's zijn Snelle begonnen te volgen in 2019, toen zijn grote doorbraak plaatsvond. Zo is te zien hoe hij omgaat met zijn enorme bekendheid, zijn carrière tijdens de coronacrisis en struggles in zijn eigen leven.

Ook komen er vrienden en collega's van Snelle aan het woord. "Ik zou willen dat mensen ook wel eens de Snelle zien die gewoon een rotdag heeft", aldus zangeres Maan in een eerste trailer.

'Openhartig portret'

Volgens Netflix zal de documentaire over Lars Bos (de echte naam van de rapper) een openhartig portret zijn over een artiest die "in zeer korte periode de harten van duizenden fans heeft veroverd".

Snelle - Zonder Jas Naar Buiten is vanaf 16 april te zien op Netflix. De documentaire zal zowel in Nederland als België uitkomen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie