STER Advertentie
STER Advertentie

'Narcos: Mexico' gaat door met seizoen twee

Narcos: Mexico gaat door met seizoen twee
Netflix

Vrijdag 7 december 2018 - 10:07 uur

Trouwe Narcos-fan, spring een gat in de lucht! Er komt een tweede seizoen van Narcos: Mexico. Dat heeft Netflix bekendgemaakt. Maar je moet nog wel even geduld hebben, want de nieuwe afleveringen verschijnen pas eind 2019.

Lees ook: 10 alternatieven voor Narcos: Mexico

verslavend

Het is algemeen bekend dat de Narcos-afleveringen verslavend kunnen zijn. En het eerste seizoen over de Mexicaanse drugswereld heeft niet teleurgesteld. Het speelt zich af in de jaren tachtig en laat de opkomst zien van het Guadalajarakartel. Félix Gallardo (Diego Luna) wordt op de hielen gezeten door DEA-agent Kiki Camarena (Michael Peña) en dat zorgt voor een hoop spanning en sensatie.

Mocht je er nog niet aan zijn begonnen, dan kan de trailer je vast wel warm maken. 

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.films-series.39993-narcos-mexico-gaat-door-met-seizoen-twee"}