Films, Series & TV

Verontrustende trailer horrorfilm 'Winnie the Pooh: Blood and Honey' uitgebracht

foto: IMDb | Winnie the Pooh: Blood and Honey
  1. Newschevron right
  2. Verontrustende trailer horrorfilm 'Winnie the Pooh: Blood and Honey' uitgebracht

Koester je nog altijd mooie herinneringen aan de tijd dat je als kind urenlang genoot van Winnie de Poeh op televisie? Maak je borst dan maar nat, want die herinneringen aan de zachtaardige beer worden compleet verpletterd in de aankomende horrorfilm Winnie the Pooh: Blood and Honey. In de eerste trailer van de film is je favoriete knuffelbeer namelijk te zien als een zeer gewelddadige seriemoordenaar.

Moordzuchtige beer

In de verontrustende trailer is een moordzuchtige Winnie de Poeh te zien die er niet al te blij mee is dat zijn goede vriend Chris Robinson hem in de steek heeft gelaten in 100 Acre Wood. Daardoor is de eens zo lieve beer compleet verwilderd en slacht hij alles en iedereen af die op zijn pad komt. Dat doet Winnie niet alleen, want ook zijn handlanger Knorretje blijkt een bloeddorstige psychopaat te zijn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Geruchten blijken waar te zijn

Geruchten over een Winnie de Poeh-horrorfilm deden in mei al de ronde toen er screenshots van de film op het internet verschenen. De website Dread Central ontdekte toen dat er op IMDb een pagina was aangemaakt voor een film genaamd Winnie the Pooh: Blood and Honey.

De film wordt geregisseerd door Rhys Frake-Waterfield en acteur Craig David Dowsett neemt de rol van de horrorbeer op zich. De rooftocht van Winnie de Poeh en Knorretje is vanaf 20 oktober te zien in de bioscoop.

Publiek domein

Winnie de Poeh werd ooit bedacht door de Britse schrijver A.A. Milne, die in 1926 het allereerste boek over de beer uitbracht. In 1961 besloot Disney de rechten van Winnie de Poeh op te kopen. Sinds 1 januari 2022 is Winnie de Poeh echter onder het publiek domein komen te vallen, wat inhoudt dat iedereen de originele versies van Winnie de Poeh mag gebruiken en bewerken naar eigen visie voor creatief werk, zoals films en musicals.

Ster advertentie
Ster advertentie