Films, Series & TV

'Horrorfilm over Winnie the Pooh in de maak'

foto: IMDb | Winnie the Pooh: Blood and Honey
  1. Newschevron right
  2. 'Horrorfilm over Winnie the Pooh in de maak'

Iedereen kent Winnie the Pooh als schattig beertje dat dol is op honing. Daar lijkt binnenkort een behoorlijke verandering in te komen. Er zou namelijk een horrorfilm in de maak zijn waarin Winnie the Pooh een gestoorde moordenaar is die niet alleen van honing, maar ook van bloed houdt.

Stills uit film gedeeld

De website Dread Central ontdekte dat er op IMDb een pagina is aangemaakt voor een film genaamd Winnie the Pooh: Blood and Honey. De film zou volgens IMDb geregisseerd zijn door Rhys Frake-Waterfield en de rol van Winnie the Pooh zou vertolkt worden door acteur Craig David Dowsett.

Wanneer de film uitkomt is nog onbekend en er is nog geen trailer. Wel zijn er stills uit de film gedeeld op IMDb. Over het plot is ook nog niets bekend, maar de filmtitel en stills geven genoeg prijs: Winnie is in een moordzuchtige psychopaat veranderd. Ook zijn vriend Knorretje ziet er alles behalve schattig uit.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Publiek domein

Winnie the Pooh werd ooit bedacht door de Britse schrijver A.A. Milne, die in 1926 het allereerste boek over de knuffelbeer uitbracht. In 1961 besloot Disney uiteindelijk om rechten van Winnie the Pooh te kopen. Sinds 1 januari 2022 is Winnie the Pooh echter onder het publiek domein komen te vallen, wat inhoudt dat iedereen de originele versies van Winnie the Pooh mag gebruiken en bewerken naar eigen wens voor creatief werk, zoals films en musicals.

Ster advertentie
Ster advertentie