Films, Series & TV

Samson en Gert gaan uit elkaar en dit wordt zijn nieuwe baasje

foto: ANP Kippa
  1. Newschevron right
  2. Samson en Gert gaan uit elkaar en dit wordt zijn nieuwe baasje

Samson en Gert gaan na dertig jaar uit elkaar. No worries, want de legendarische Vlaamse hond krijgt gelukkig een nieuw baasje en het is iemand die hij al kent. Zaterdagavond werd tijdens een afscheidstournee bekendgemaakt dat Marie Verhulst, de dochter van de grote Studio 100-baas Gert Verhulst, voortaan voor de hond gaat zorgen.

Afscheidstournee

Marie verscheen tijdens het laatste optreden van de Samson & Gert-afscheidstournee uit een enorme cadeauverpakking op het podium. Het was volgens haar al een tijdje bekend dat ze het zou worden en na het optreden vertelde ze hoe blij ze is dat ze het nieuws nu met iedereen kan delen: "Ik heb het lang voor mezelf moeten houden. Ook de mensen hier wisten niets, wat het tijdens de repetities wel moeilijk maakte."

Samen

Marie zet alvast een mooie eerste stap op Instagram, want daar belooft ze Samson en zijn fans dat ze er iets moois van gaan maken: "Samson, ik beloof goed voor je te zorgen. We gaan er samen iets moois van maken. Bedankt iedereen voor alle reacties, jullie zijn fantastisch!"

Intensieve zoektocht

Gert Verhulst zegt dat de zoektocht naar een nieuw baasje heel intensief was, omdat ze iemand zochten die ook echt graag dit werk wilde doen: "ik ben er redelijk zeker van dat Marie het ook ziet zitten om dit de komende jaren te doen en dit niet enkel ziet als een soort ‘opstapje’. Dat was echt belangrijk, dat we iemand vonden die echt zei: ‘Dit wil ik doen, dit is mijn ding’. Ik sta er 500% achter. Jonge mensen die op die manier achter een project willen scharen, dat is nogal moeilijk te vinden tegenwoordig", zei Gert tegen Showbizztv België.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie