Films, Series & TV

Aladdin-acteur Mena Massoud over opgroeien met Egyptische ouders in Canada

  1. Newschevron right
  2. Aladdin-acteur Mena Massoud over opgroeien met Egyptische ouders in Canada

Mena Massoud ken je waarschijnlijk voornamelijk van zijn hoofdrol in de film Aladdin. De 28-jarige acteur werd geboren in Egypte, maar verhuisde op driejarige leeftijd met zijn ouders naar Canada. Bij Jimmy Kimmel vertelt hij hoe het was om op te groeien met twee verschillende culturen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Huisarrest

"Ik voelde me nooit 100 procent Egyptisch of 100 procent Canadees", zegt Mena in de late-night talkshow. "Als ik naar school ging, zeiden klasgenoten van: 'O mijn god, ik heb twee weken huisarrest' en ik dacht dan: wat is dat? Huisarrest bestaat niet bij ons" Ook vertelt de acteur over andere cultuurverschillen. Zo wild hij heel graag een puppy, maar kon hij op weinig begrip van zijn vader rekenen. "Uiteindelijk besloten we dat ik een vogel mocht nemen."

Acteerklussen

Eerder deze week liet Mena in een openhartig interview met The Daily Beast weten maar weinig acteerklussen te hebben ondanks zijn hoofdrol in Aladdin. "Mensen denken dat ik vast veel aanbiedingen krijg, maar sinds Aladdin heb ik niet één auditie gehad", liet hij toen weten.

Gelukkig zat hij de afgelopen tijd niet helemaal zonder werk, want hij bemachtigde een rol in Reprisal. Deze spannende Hulu-serie, die van dezelfde makers als The Handmaid's Tale komt, is vanaf 6 december te zien op de streamingdienst.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie