Films, Series & TV

Netflix maakt film over waargebeurd Thanksgiving-verhaal

foto: Instagram: jamalhinton12
  1. Newschevron right
  2. Netflix maakt film over waargebeurd Thanksgiving-verhaal

Soms hoor je een verhaal en denk je: klinkt als een film. Dat dacht Netflix ook bij het horen van een bijzonder Thanksgiving-verhaal. The Thanksgiving Text gaat over het waargebeurde verhaal van twee vreemden die door een verkeerd verzonden appje al zes jaar bij elkaar over de vloer komen.

Het verhaal

Zes jaar geleden werd Jamal Hinton door Wanda Dench uitgenodigd voor een Thanksgiving-etentje. Laatstgenoemde was namelijk in de veronderstelling dat zij de uitnodiging naar haar kleinzoon had gestuurd, maar typte per ongeluk het verkeerde nummer in. Jamal vroeg van wie het bericht kwam, waarop Wanda 'je oma' antwoordde. Jamal zei dat hij niet haar kleinzoon was, maar vroeg voor de grap of hij alsnog mocht langskomen. Inmiddels zijn de twee vrienden geworden die al zes jaar samen Thanksgiving vieren.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Mensen inspireren'

De productie van de Netflix-film bevindt zich nog in een vroeg stadium, maar zowel Jamal als Wanda hebben in ieder geval hun goedkeuring gegeven. "We zijn verheugd om ons verhaal met de wereld te delen. We hopen dat het meer mensen inspireert om hun hand uit te steken en connecties te maken die ze normaal niet zouden maken", aldus Jamal en Wanda tegen Variety.

Ster advertentie
Ster advertentie