Films, Series & TV

Er komt een derde 'Magic Mike'-film met Channing Tatum

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Er komt een derde 'Magic Mike'-film met Channing Tatum

Channing Tatum lijkt nog niet uitgedanst te zijn. De acteur heeft namelijk bevestigd dat er een derde Magic Mike-film aankomt. Samen met regisseur Steven Soderberg, die ook de eerste film maakte, en vaste schrijver Reid Carolin werkt hij aan Magic Mike's Last Dance.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Terug op de dansvloer

Channing Tatum gaf vorige maand al een kleine hint op Instagram, door in zijn story wat dansvideo's te plaatsen. "Hier gaan we dan, het eerste weekend terug in het zadel. Ik heb in geen jaren gedanst", aldus de acteur, die in 2006 bekend werd met de dansfilm Step Up. Zijn danservaring kwam later opnieuw van pas toen de populaire stripfilm Magic Mike in 2012 uitkwam. In 2015 verscheen het vervolg, Magic Mike XXL.

Stripper Mike Lane

De eerste Magic Mike-film is losjes gebaseerd op Channings eigen ervaringen als stripper in Tampa, Florida. De acteur speelt de hoofdrol van Mike Lane, die naast klusjesman ook een geliefde stripper is. In de tweede film is Mike met stripperpensioen, maar hij besluit toch nog één keer met zijn crew terug te keren op het podium voor een groot stripevenement. Wat de verhaallijn zal zijn voor de derde film en welke acteurs erin meespelen, is nog niet bekend.

Magic Mike's Last Dance zal verschijnen op HBO Max. De releasedatum moet nog aangekondigd worden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie