Naar homepage
Films, Series & TV

'Stranger Things'-makers komen met nieuwe serie 'I'm Not Okay With This'

foto: YouTube: Netflix
  1. Newschevron right
  2. 'Stranger Things'-makers komen met nieuwe serie 'I'm Not Okay With This'

Als een serie afkomstig is van de makers van Stranger Things en The End of The F***ing World, dan weet je dat je hem regelrecht naar je watchlist kunt verplaatsen. Dat is het geval met de nieuwe Netflix-serie I'm Not Okay With This. De teaser bevestigt wat je hoopt bij het horen van die titels: heerlijke droge humor en die lekkere jaren '70/'80-vibe.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

High School-problems

I'm Not Okay With This gaat over Sydney, een meisje dat zich door haar middelbare schooltijd probeert te worstelen terwijl ze moet dealen met haar familie en ondertussen ook haar seksualiteit aan het ontdekken is. Vrij normale tienerproblemen dus, behalve dat Sydney daarbij over intense en vooral verwarrende superkrachten beschikt...

It-acteurs

De acteurs uit de teaser komen je waarschijnlijk bekend voor. Sophia Lillis en Wyatt Olaf speelden namelijk allebei in de It-films. Sofia Bryant (The Good Wife) speelt de rol van Dina, de vriendin waar Sydney stiekem een crush op heeft. De serie is gebaseerd op een boek van Charles Forsman, de schrijver die ook achter het verhaal van End of The F***king World zit.

I'm Not Okay With This kijk je vanaf 26 februari op Netflix.

Ster advertentie
Ster advertentie