Films, Series & TV

Netflix deelt superspannende trailer 'The Last Thing He Wanted'

foto: YouTube: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Netflix deelt superspannende trailer 'The Last Thing He Wanted'

Ben jij een echte thriller-gek? Dan moet je binnenkort The Last Thing He Wanted checken. De film verschijnt eind februari op Netflix en zit vol grote namen zoals Anne Hathaway, Ben Affleck en Willem Dafoe. De film zit vol wapens, geweld en familie-bedrog.

Politieke Thriller

The Last Thing He Wanted is een politieke thriller die zich afspeelt in de jaren '80. De film gaat over journaliste Elena, die gespeeld wordt door de Oscar-winnende Anne Hathaway. Elena neemt ontslag om haar eigen vader, William Dafoe, te helpen met een klus in Centraal-Amerika. Maar, dit lijkt allemaal gevaarlijker dan gedacht.

WAPENDEAL

Elena moet een wapendeal tot stand brengen en krijgt onbedoeld de hoofdrol in het journalistieke verhaal dat ze zelf juist probeert te onthullen. Wanneer een Amerikaanse regeringslid, gespeeld door Ben Affleck, zich er ook mee gaat bemoeien, beginnen de plot twists pas echt. De Netflix-film is gebaseerd op een boek van Joan Didion en belooft stampvol spannende momenten te zitten. The Last Thing He Wanted check je al vanaf 21 februari op Netflix.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie