STER Advertentie
STER Advertentie

Netflix releast keiharde trailer van actiefilm 'Polar' over meedogenloze huurmoordenaar

Netflix releast keiharde trailer van actiefilm Polar over meedogenloze huurmoordenaar

Dinsdag 8 januari 2019 - 09:32 uur

|

Door:

Elize

Netflix is hard bezig met het produceren van eigen films. Na het grote succes van Birdbox, komt er op 25 januari weer een grote productie van de streamingdienst uit.  De eerste beelden van deze actiefilm genaamd Polar zijn nu te zien in de officiële trailer. Onder andere Mads Mikkelsen en Vanessa Hudgens spelen een rol in de film.

Verhaal

Het verhaal gaat over 's werelds beste huurmoordenaar Duncan Vizla, beter bekend als The Black Kaiser. Hij is net met pensioen als hij dankzij zijn vorige werknemer tegen zijn zin terug moet keren in de moordlustige wereld. Hij moet het opnemen tegen een nieuwe generatie van jongere, snellere en meedogenloze moordenaars die niks liever willen dan hem tot zwijgen te brengen. 

Komt het verhaal je bekend voor? Dat kan kloppen, want het is net als de filmreeks over John Wick gebaseerd op de gelijknamige webcomic van Victor Santos. 

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Regisseur

De film is in handen van regisseur Jonas Åkerlund. Het is zijn eerste langspeelfilm, maar dat betekent niet dat hij geen regie-ervaring heeft. Hij was namelijk verantwoordelijk voor de visuals van Beyoncés album Lemonade. Daarnaast heeft hij nog veel meer bekende videoclips geregisseerd, waaronder Telephone van Beyoncé en Lady Gaga.

meer actie

Polar is niet de enige Netflix-actiefilm die je dit jaar kunt verwachten. In maart komt de streamingdienst ook met Triple Frontier, waarin grote namen als Ben Affleck, Oscar Isaac, Pedro Pascal, Garret Hedlund en Charlie Hunnam een rol spelen. Het verhaal gaat over een groep ex-militairen die hun leven niet meer voor niks op het spel willen zetten. Ze willen geld. Daarom besluiten ze hun expertise op een andere manier in te zetten en een steenrijk, maar gevaarlijk kartel te beroven.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Jennifer Lopez maakt Jimmy Fallon af in TikTok Challenge

  • Zangeres Shirma Rouse is 50 kilo afgevallen

  • Nieuw seizoen ‘Een Huis Vol’ showt grote gezinnen in quarantaine

  • Iran in rep en roer door eerwraakmoord op 14-jarig meisje

  • Snitchen voor geld, of niet? Zo werkt een anonieme tiplijn

  • Woede in VS na dood George Floyd door onnodig gewelddadige arrestatie