STER Advertentie
STER Advertentie

Deze 9 dingen gebeuren altijd in romantische films, maar nooit in het echt

Deze 9 dingen gebeuren altijd in romantische films, maar nooit in het echt
YouTube: Movieclips

Maandag 18 februari 2019 - 20:30 uur

|

Door:

Milou

In romantische komedies gebeuren vrijwel altijd dezelfde, onrealistische dingen waarvan de kans heel klein is dat ze jou in het echt overkomen. Hoewel het lekker wegkijkt, is het soms wel eens frustrerend. Want wie wordt er na een hete nacht nou wakker met fleeky make-up en een perfect kapsel?

1. De toevallige ontmoeting

De films beginnen vaak met een hele 'toevallige' ontmoeting in de vorm van een botsing bij de kluisjes op school. "Oops al mijn boeken vallen!" "Ik help je wel!"

2. Toevallige ontmoeting #2, #3 en #4

In de week erna komt het toekomstige love couple elkaar nog zo'n acht keer 'toevallig' tegen. In het café, op het station, in de lift, in de wachtkamer....

3. zoenen in de regen

De eerste kus vindt altijd plaats in een megaromantische setting. In 90 procent van de gevallen betekent dit buiten in de stromende regen.

4. perfecte seksscène

Vervolgens is daar het moment dat de lovebirds voor het eerst samen in bed belanden. Dit gaat altijd super smooth, is binnen een paar minuten gepiept en op de een of andere manier houdt de vrouw altijd haar ondergoed aan...

5. i woke up like this

De volgende ochtend ontwaakt de dame in kwestie altijd met perfecte make-up en het haar helemaal in model. Van een slechte adem is ook geen sprake. Terwijl ze zich als een Disney-prinses uitrekt, komt de jongen binnen met een ontbijtje en koffie. Yeah right...

6. onrealistische koppels

Het verliefde stel is in veel gevallen ook een nogal onrealistische combinatie. Een nerd met het populairste meisje van de school of de girl next door met de zanger van een boyband.

7. dikke crib

In dit soort films wonen de tieners altijd in de meeste dikke huizen of luxe appartementen. De locaties zijn vaak midden in de stad en iedereen woont bij elkaar om de hoek.

8. 16 of 26?

De personages die in de film pubers of tieners moeten voorstellen, worden vaak gespeeld door veel oudere acteurs en actrices. Met als gevolg dat je als 15-jarige standaard een minderwaardigheidscomplex kreeg door de looks van je zogenaamde leeftijdsgenoten.

9. happy end

En natuurlijk komt in de films altijd alles goed. Vijf keer vreemdgaan, een gemiste vlucht of een wereldramp? Maakt niet uit, de jongen komt altijd dramatisch achter het meisje aangerend en de twee eindigen hoe dan ook happy together

Populair op FunX.nl

  • Mounir (18) werd op straat gezet door familie omdat hij homo is

  • Reizigers uit Marokko kunnen Nederland niet in vanaf donderdag

  • Mia Khalifa veilt 'beruchte' bril om geboorteland Libanon te steunen

  • Ophef: Trolls-pop maakt 'seksueel geluid' bij indrukken 'vagina-knop'

  • Nomineer nu je favoriete artiesten voor de FunX Music Awards!

  • EOTB-Yasmine deelt heftige beelden na zware mishandeling