Films, Series & TV

Kijkers gaan stuk om Fernando in 'Ik Hou Van Holland': "Dit is geweldig"

foto: SBS
  1. Newschevron right
  2. Kijkers gaan stuk om Fernando in 'Ik Hou Van Holland': "Dit is geweldig"

Fernando was afgelopen weekend te zien in de nieuwste aflevering van het tv-programma Ik Hou Van Holland. Zo kreeg hij onder meer een challenge voorgeschoteld waarbij hij geen 'ja', 'nee' of 'uhm' mocht zeggen en dat leverde hilarische beelden op.

Fernando in 'Ik Hou Van Holland'

Het hilarische fragment werd door zowel SBS6 als Fernando gedeeld en gaat momenteel viraal op social media. Op de beelden is te zien dat de presentator van de ochtendshow ondervraagd wordt door Linda de Mol, die haar best doet om hem in de val te lokken. Zo vraagt ze hem onder meer of hij iedere dag tussen zes en tien uur 's ochtends op de radio te horen is, in de hoop dat hij met 'ja' antwoordt.

Daarnaast stelt Linda de Mol de vraag of Fernando een relatie heeft. "Er is iemand in mijn leven", reageert Mr. Good Vibes, terwijl het publiek in de lach schiet. De antwoorden van Fernando zijn indrukwekkend en zorgen bij veel mensen voor een glimlach op hun gezicht. Zo lukte het andere spelers in het programma niet om zo lang de woorden 'ja', 'nee' en 'uhm' te ontwijken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Veel mensen wonen daar'

Hoewel teamcaptain Jeroen van Koningsbrugge gedurende de gehele challenge zijn gegiechel maar moeilijk kan inhouden, gaan de kijkers vooral stuk om het laatste antwoord van Fernando. Wanneer Linda de Mol hem vraagt of het klopt dat hij nog familie in Aruba heeft, reageert hij met: "Veel mensen wonen daar." Op dat moment kan ook de presentatrice haar lach niet meer inhouden, waarna Fernando voldaan om zich heen kijkt. Check de beelden hierboven.

Naast Fernando waren schrijfster Heleen van Rooyen, zangeres Samantha Steenwijk en voetbalscheidsrechter Bas Nijhuis te gast in het programma. Los van de challenge dat ze bepaalde termen niet mochten gebruiken, speelden ze vele andere spellen tegen elkaar. Zo moesten ze onder meer tracks raden en woorden duidelijk maken zonder dat ze elkaar konden verstaan. De gehele aflevering is hier terug te zien.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie