STER Advertentie
STER Advertentie

Dit is de docu van Michael Jacksons familie: Neverland Firsthand

Zondag 7 april 2019 - 11:02 uur

|

Door:

Burç

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3T-zanger Taj Jackson was net als velen niet overtuigd van de verklaringen van Wade Robson en James Safechuck in de HBO-documentaire Leaving Neverland. Zij zeggen beiden seksueel te zijn misbruikt door Michael Jackson. Als neefje van Michael Jackson miste Taj in de HBO-docu de kant van hun familie. Hij vertelde FunX-dj Fernando al eerder dat hij daarom samen met andere familieleden werkte aan een tegenhanger van de controversiële HBO-documentaire Leaving Neverland. Die docu is onlangs onder de naam Neverland Firsthand: Investigating the Michael Jackson Documentary uitgebracht op YouTube.

Lees ook: "Michael Jackson niet boycotten op de radio"

Relatie met Wade Robson

Een van de familieleden die meewerkt aan de nieuwe documentaire Neverland Firsthand is nicht Brandi Jackson en die blijkt erg belangrijk. Zij zegt namelijk tien jaar een relatie te hebben gehad met Wade Robson, een van de slachtoffers uit de HBO-docu.

Lees ook: Documentaire Leaving Neverland over Michael Jackson maakt veel reacties los

Opportunist

Brandi Jackson zegt in de docu dat Wade Robson liegt dat Michael Jackson hem van de vrouwen afhield: "Mijn oom heeft ons bij elkaar gebracht. Het is fascinerend dat hij denkt dat hij tien jaar zomaar kan uitwissen." Het liefst zou Brandi deze "opportunist", zoals ze Wade moemt, confronteren met zijn leugens. "Het boeit mij niet waarom hij leugens verspreid, maar hij moet er gewoon mee stoppen. Het moet ophouden. Mijn oom zorgde goed voor hem en zijn familie en dat weet hij."

Populair op FunX.nl

  • Zo reageert DJ Wef als guy haar on air op een date vraagt

  • Habiba uit tv-serie 'Groeten uit Holland' overleden

  • Aankomende week wordt het misschien wel 40 graden

  • Marvel maakt enorm veel nieuwe series en films bekend voor komende twee jaar

  • Snelle dropt 'Reünie' met indrukwekkende video over pestverleden

  • Memphis Depay dropt 'Fall Back'-video met o.a. Winne, Ronnie Flex, Broederliefde en Jairzinho

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.films-series.41589-dit-is-de-docu-van-michael-jacksons-familie-neverland-firsthand"}