Films, Series & TV

Nostalgie: Will Smith en Martin Lawrence schitteren in trailer 'Bad Boys 4: Ride or Die'

foto: Sony Pictures
  1. Newschevron right
  2. Nostalgie: Will Smith en Martin Lawrence schitteren in trailer 'Bad Boys 4: Ride or Die'

Goed nieuws voor fans van de filmreeks Bad Boys! Het vierde deel van de iconische films waarin Will Smith en Martin Lawrence de hoofdrollen vervullen, is vanaf 7 juni te zien in de bioscoop. Sony Pictures deelt vandaag vast de trailer en daarin schitteren de mannen als nooit tevoren.

Bad Boys: Ride or Die

Fans wachtten al lange tijd op meer informatie, aangezien Sony Pictures drie jaar geleden al aankondigde dat de film eraan kwam. Sindsdien kende de productie verschillende schrijvers en regisseurs en werd de productie van de film tijdelijk opgeschort. "Deze zomer zijn je favoriete Bad Boys terug met hun iconische mix van actie en waanzinnige komedie", schrijft Sony Pictures bij de publicatie van de trailer. "Maar deze keer met een bijzondere twist: Miami's finest zijn nu op de vlucht."

Het script van Bad Boys: Ride or Die is geschreven door Chris Bemner. Daarnaast is de film geregisseerd door Adil El Arbi en Bilall Fallah. De Belgische filmmakers met Marokkaanse afkomst waren ook verantwoordelijk voor Bad Boys For Life, de derde film in de iconische reeks. Verder kun je ze onder meer kennen van de film Patser.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populaire filmreeks

De populaire filmreeks Bad Boys werd in 1995 gelanceerd en gaat over een komisch politieduo, namelijk Will Smith en Martin Lawrence. De films staan bekend om de samenkomst van comedy en actie, met onderliggend herkenbare thema's in de relatie- en familiesfeer.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie