STER Advertentie
STER Advertentie

Teaser van laatste seizoen Orange is the New Black

Donderdag 23 mei 2019 - 08:45 uur

|

Door:

Burç

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Een van de populairste Netflix Originals gaat dit jaar helaas eindigen. Orange is the New Black neemt na zeven seizoenen afscheid. Speciaal daarom hebben ze voor een sentimentele aanpak gekozen in de teaser voor de gevangenisserie.

Comeback van Martiza?

In de teaser zingen de gevangenen You've Got Time van Regina Spektor en wat daarbij opvalt is dat Maritza Ramos met ze meedoet. In het zesde seizoen zat ze in een andere gevangenis, maar het lijkt erop dat ze terug gaat keren.

26 juli

Het allerlaatste seizoen van Orange is the New Black verschijnt 26 juli op Netflix. Hoofdpersonage Piper is inmiddels vrij, terwijl haar vriendinnen nog vastzitten en allerlei nieuwe en vooral verschrikkelijke regels krijgen in de gevangenis. Het lijkt erop dat we te zien krijgen hoe het leven na de gevangenis wordt voor Piper en hoe de anderen zich zonder haar gaan proberen te vermaken achter de tralies.

Om deze Giphy te zien moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Lil Kleine post foto zoontje en maakt naam bekend

  • Rihanna kiest voor model met littekens voor Fenty-campagne

  • Oprah's interview met 'When They See Us'-mannen zorgt voor tranen

  • Bizarre attractie die viraal gaat blijkt nep

  • Vader wordt influencer 'om dochter te bewijzen hoe makkelijk het is'

  • Racistische aanklager uit 'When They See Us' stapt op door Netflix-serie

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.films-series.42208-teaser-van-laatste-seizoen-orange-is-the-new-black"}