Films, Series & TV

Krijgt Nederland als eerste de nieuwe streamingdienst Disney Plus?

foto: Disney
  1. Newschevron right
  2. Krijgt Nederland als eerste de nieuwe streamingdienst Disney Plus?

Als Disneyfan heb je misschien het goede nieuws al wel gehoord: Disney lanceert dit jaar nog een nieuwe streamingdienst! Op Disney + (oftewel Disney Plus) zullen alle Disneyfilms en - series te zien zijn. Dat verhaal lijkt nu nog mooier te worden, want er gaan geruchten dat wij hier in Nederland Disney+ als allereerste mogen testen! Als alles goed werkt, wordt het vervolgens uitgebracht in de Verenigde Staten en de rest van de wereld.

zo. veel. films.

Op Disney Plus zullen dus alle films te zien zijn, van klassiekers tot recent uitgebrachte titels. Ook kan je pareltjes uit Disney Vault checken. Dit zijn wat oudere films die 'exclusief' blijven omdat ze maar heel beperkt uitgezonden of uitgebracht worden. Verder zal er naast bestaande films en series ook nieuw materiaal komen die speciaal voor de streamingdienst gemaakt wordt. En vergeet niet dat Pixar, Marvel Studios en Lucasfilm met onder andere Star Wars ook bij Disney horen!

netflix

Voor Netflix is dit minder goed nieuws. Zij krijgen er met Disney Plus, die blijkbaar een stuk goedkoper wordt dan Netflix, een grote concurrent bij. Ook zullen ze een hoop populaire content moeten verwijderen, omdat die natuurlijk verhuist naar Disney Plus...

Ster advertentie
Ster advertentie