Films, Series & TV

Disney bevestigt: Geen Johnny Depp in nieuwe Pirates of the Caribbean

  1. Newschevron right
  2. Disney bevestigt: Geen Johnny Depp in nieuwe Pirates of the Caribbean

Zet de tissues maar alvast klaar, want Disney heeft zojuist bevestigd dat Johnny Depp niet meer Captain Jack Sparrow zal gaan spelen in de Pirates of the Caribbean-filmreeks. De topacteur die de hilarische piratenkapitein speelde, zal niet meer opduiken in de reboot.

Deadpool

Disney's big boss van filmproducties, ene Sean Bailey, vertelt in een interview met The Hollywood Reporter dat er inderdaad gewerkt wordt aan een reboot van Pirates of the Caribbean. De grote mannen achter de Deadpool-films, Rhett Reese en Paul Wernick, moeten voor nieuwe energie gaan zorgen in deze nieuwe reeks. Het gerucht gaat dat een vrouwelijke piraat die Redd heet, het stokje van kapitein Jack Sparrow gaat overnemen.

Succesvol zonder Johnny

Volgens Bailey zijn alle partijen ervan overtuigd dat de film ook zonder Johnny Depp succesvol kan worden. Best bizar dat mensen daarvan overtuigd zijn, want volgens mij was het Johnny Depp die de filmreeks naar een hoger niveau tilde. Laat hieronder in de poll weten hoe jij over het verlies van Johnny Depp in de filmreeks denkt.

Ster advertentie
Ster advertentie