Films, Series & TV

Eerste freaky beelden 'Us' beloven dat het een angstaanjagende film wordt

  1. Newschevron right
  2. Eerste freaky beelden 'Us' beloven dat het een angstaanjagende film wordt

Entertainment Weekly heeft de eerste beelden van de langverwachte horrorfilm Us gepubliceerd. Het gaat om twee creapy foto´s. Op de ene foto staat een bebloede Lupita Nyong'o, op de andere zijn vier in het rood geklede mensen te zien.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Horror

Us is, zoals Universal Studios het omschrijft, 'de nieuwe nachtmerrie' uit de handen van Jordan Peele, die eerder de succesvolle horrorthriller Get Out maakte. Net als de Oscarwinnende Get Out wordt dit een film waar onderwerpen als racisme en vooroordelen een belangrijke rol spelen. Volgens Jordan Peele wordt Us echter meer een monsterhorror. Een van de actrices uit de film, Lupita Nyong'o, vertelt aan Entertainment Weekly dat de film gaat over diepe nachtmerries die werkelijkheid worden.

"Het gaat over het idee dat je soms je eigen ergste vijand kunt zijn."

Verhaal

Het verhaal gaat over een moeder, gespeeld door Lupita Nyong'o, en een vader, gespeeld door Winston Duke, die samen met hun kinderen naar hun strandhuis gaan om tot rust komen. Na een ontspannen dagje strand met vrienden, die worden gespeeld door Elizabeth Moss en Tim Heidecker, krijgt de moeder last van vervelende flashbacks. 's Avonds verandert de rust al helemaal in stress wanneer er een aantal onverwachte bezoekers arriveren.

Us is vanaf 15 maart te zien in de bioscoop.

Ster advertentie
Ster advertentie