Sport

Bizar: Jongste doelpuntenmaker ooit in India blijkt niet 16, maar 28 jaar oud

  1. Newschevron right
  2. Bizar: Jongste doelpuntenmaker ooit in India blijkt niet 16, maar 28 jaar oud

Heel India was trots op het voetbaltalent Gourav Mukhi, omdat hij eerder dit jaar de jongste doelpuntenmaker ooit werd in de Indiase Super League met een leeftijd van zestien jaar. Maar nu blijkt twee maanden later dat deze spits van Jamshedpur FC niet 16 jaar, maar 28 jaar oud is. En het verhaal wordt alleen gekker.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tweede keer leeftijdsfraude

Waarschijnlijk gaat iedereen twijfelen aan zijn leeftijd bij het zien van Gouravs foto, maar met een beetje research was zijn werkelijke leeftijd boven water gekomen. Het is namelijk de tweede keer dat Gourav Mukhi leeftijdsfraude pleegt! Drie jaar geleden deed hij mee op een toernooi voor spelers onder de zestien jaar en toen bleek al dat hij een stuk ouder was. Waarom dat allemaal niet gecommuniceerd is naar de voetbalbond, blijft een apart verhaal.

Geschorst

De voetbalbond heeft nu ontdekt dat Gourav Mukhi bijna twaalf jaar ouder is dan in zijn papieren staat en hem daarom voor zes maanden geschorst. De aanvaller kan niet eens meer trainen, omdat de bond zijn registratie vernietigd heeft. Gelukkig krijgt hij wel de kans om zich opnieuw in te schrijven, maar dan met de juist info. Dus in zijn geval met de juiste leeftijd en waarschijnlijk voor het eerst in zijn leven als volwassene.

Ster advertentie
Ster advertentie