STER Advertentie
STER Advertentie

Marvel maakt enorm veel nieuwe series en films bekend voor komende twee jaar

Marvel maakt enorm veel nieuwe series en films bekend voor komende twee jaar
AFP

Zondag 21 juli 2019 - 11:09 uur

|

Door:

Ginette

Marvelfans opgelet: de komende twee jaar hoef je je niet te vervelen! Er komen namelijk een hoop nieuwe superheldenseries en -films uit van  Op de Comic-Con in San Diego heeft Marvel de namen, casts en logo's van de aankomende zes superheldenfilms bekendgemaakt die de studio in 2020 en 2021 uitbrengt. 

Vrouwelijke hoofdrollen

Dat Marvel vooroploopt als het gaat om diversiteit, hoeven we na Black Panther niemand meer te vertellen. Ook voor vrouwelijke hoofdrollen deinst het productiebedrijf niet weg.De eerste films die uit zal komen is Black Widow, met wederom Scarlett Johansson die de rol van de vrouwelijke topspion op zich zal nemen. Daarna komt The Eternals uit, met een hoofdrol vol Angelina Jolie. Maar opvallender nog: de nieuwe Thor wordt ook een vrouw. Natalie Portman zal die rol op zich nemen. In de eerdere twee films was ze Jane, de vriendin van Thor. 

Lees ook: Wordt Angelina Jolie een superheld in de nieuwste Marvel-film?

Mahershala Ali

De grootste verrassing van de avond was Mahershala Ali (Moonlight, Luke Cage) die onverwacht het podium betrad. De zaal ontplofte terwijl de tweevoudig Oscarwinnaar een petje met het logo van Blade opzette. Het was een grote verrassing dat er een vervolg zou komen op de Blade-serie. Wanneer Blade uitkomt is echter niet bekendgemaakt. De andere series die Marvel gaat maken zijn Loki, Hawkeye en de animatieserie What If.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Aziatische hoofdrol

In 2021 zal Marvel ook Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings uitbrengen met Simi Liu in de hoofdrol. Ook dit is baanbrekend, want dit maakt hem de eerste Aziatische hoofdrolspeler in een Marvel Cinematic Universe-film. 

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Alle films op een rijtje

De aankomende Marvelfilms zijn dus sowieso: Black Widow (mei 2020), The Eternals (november 2020), Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (februari 2021), Doctor Strange in the Multiverse of Madness (mei 2021) en Thor: Love and Thunder (november 2021). Ook bevestigde Marvel-president Kevin Feige de geruchten dat Fantastic FourBlack Panther en Captain Marvel een vervolg krijgen. Wanneer die laatste drie films uitkomen is nog niet bekend, maar grote kans dat we daar iets langer op moeten wachten...

Populair op FunX.nl

  • Ayoub en Kes zingen prachtig duet in Arabisch in 'TVOH'

  • TVOH-kandidaat Richy uit woede op Facebook: "Lil Kleine is een slechte coach"

  • Meisje (14) installeert camera’s om mishandeling van haar vader te bewijzen

  • Belgische politie vindt wietplantage in een brug

  • Netflix verhoogt prijzen in Europa: Nederland wordt overgeslagen

  • Dit zijn de ergste complimenten die jullie ooit kregen