STER Advertentie
STER Advertentie

Bizarre trailer Nederlandstalige Netflix Original 'Ares'

Vrijdag 13 december 2019 - 11:52 uur

|

Door:

Freek

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Netflix komt op 17 januari met een nieuwe serie die zich afspeelt in Nederland: Ares. Deze keer staat niet het criminele circuit centraal, maar het exclusieve leven van een Amsterdamse studentenvereniging. Het verhaal lijkt onschuldig tot er een bizarre wending plaatsvindt wanneer beste vrienden Jacob en Rosa worden uitgenodigd voor een geheim studentengenootschap. 

Het verhaal

Veel is er nog niet bekend over de serie, maar wat we wel weten, is dat het een heel bizar verhaal gaat worden. Met het accepteren van de uitnodiging tot het geheime studentengenootschap stappen Jacob en Rosa een hele nieuwe wereld binnen. Een wereld vol rijkdom en macht, maar daar staat een hoge prijs tegenover. Om deel uit te kunnen maken van de Nederlandse elite moeten zij veel offers doen. In de trailer komen nogal wat donkere en geheimzinnige beelden voorbij. Deze duistere sfeer schijnt te maken te hebben met de vreemde geheimen uit het Nederlandse verleden, die naar voren komen in de serie. 

Cast

Voor de serie zijn een hoop opkomende Nederlandse acteertalenten opgetrommeld waaronder Jade Olieberg, Tobias Kersloot, Rifka Lodeizen en Minne Koole. De gehele cast is erg jong en geeft een representatief beeld van de witte Nederlandse elite. De regie van de serie ligt in de handen van Giancarlo Sanchez, bekend van Mocromaffia en Michiel ten Horn, van de film Aanmodderfakker

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nederlandse series succes op Netflix

De psychologische horrorserie wordt aangeboden in meer dan 190 landen. Na het eerdere succes van de Nederlandse misdaadserie Undercover, die in samenwerking met verschillende partijen werd gemaakt door Netflix, zijn ook voor Ares de verwachtingen hoog. Naast de aankondiging van Ares is er meer Nederlands Netflix-nieuws. Zo komt er een tweede seizoen van Undercover, en wil Netflix Nederlandse films sneller kunnen aanbieden op het platform. Dit doen zij in een samenwerking met Dutch Filmworks, het bedrijf dat verantwoordelijk is voor een groot deel van de Nederlandse films. 

Populair op FunX.nl

  • Blacka wordt komende donderdag vrijgelaten uit gevangenis

  • 'The Lion King' krijgt tweede live-action film

  • Bikini-foto Kylie Jenner resulteert in 48.000 nieuw geregistreerde stemmers

  • Famke Louise houdt woord en bezoekt Diederik Gommers in ziekenhuis

  • Michelle (20) spaart zo veel mogelijk: "Ik ben niet van plan om in Nederland te blijven"

  • Merel van Amnesty International: "De politie 'weet' van tevoren wie de volgende crimineel wordt"