Films, Series & TV

Netflix dropt cross-over teaser 'La Casa de Papel' en '6 Underground'

foto: YouTube: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Netflix dropt cross-over teaser 'La Casa de Papel' en '6 Underground'

Netflix heeft een teaser gedropt van het nieuwe seizoen van La Casa de Papel! En dat is er niet zomaar eentje. Op de nieuwe beelden communiceert El Professor namelijk (in het Engels!) met Ryan Reynolds, of beter gezegd de leider van het actieheldenteam uit de nieuwe film 6 Underground. Die is namelijk wel geïnteresseerd in de kwaliteiten van Tokio en Denver...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

La Casa de Papel 4

De cross-over teaser betekent niet dat de Spaanse bende binnenkort in het Engels gaat opereren. Netflix combineert met de video gewoon twee nieuwe releases: die van het vierde seizoen van La Casa en die van de Michael Bay-actiefilm 6 Underground. Over de verhaallijn van het nieuwe Casa-seizoen is nog weinig bekend, maar El Professor en Raquel/Lisboa zijn sowieso van de partij om je favoriete Spaanse gijzelaars weer een hoop gekke shit te laten doen.

6 Underground

Op nieuwe avonturen van Tokio en Denver moet je nog wachten tot april, maar 6 Underground kun je vanaf morgen al checken. De film volgt zes miljardairs die hun eigen dood in scène zetten om vervolgens met Ryan Reynolds als leider een groep beruchte bad guys uit te schakelen. Om hun missie te voltooien, reizen ze af naar onder andere L.A., Florence en Abu Dhabi en dat zorgt voor spectaculaire achtervolgingen en explosies.

De actiefilm 6 Underground staat vanaf morgen op Netflix en het nieuwe seizoen van La Casa de Papel kun je vanaf 3 april bekijken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie