Films, Series & TV

Idris Elba en Regina King zijn meedogenloze cowboys in 'The Harder They Fall'

foto: Youtube: Netflix: The Harder They Fallfoto: Youtube: Netflix: The Harder They Fall
  1. Newschevron right
  2. Idris Elba en Regina King zijn meedogenloze cowboys in 'The Harder They Fall'

Netflix heeft gisteren de trailer van The Harder They Fall gedropt. De film is, zoals Netflix het zelf beschrijft, een 'niet zo typische western' met een sterrencast. Niemand minder dan Jay-Z heeft de film gecoproduceerd en ook de soundtrack komt van zijn handen.

Confrontatie

The Harder They Fall volgt de confrontatie tussen meedogenloze coyboys en cowgirls. Naw Love, die wordt gespeeld door Jonathan Majors, ontdekt dat zijn vijand Rufus Buck (Idris Elba) wordt vrijgelaten uit de gevangenis. Love trommelt zijn bende bij elkaar om Rufus op te zoeken en wraak te nemen.

Naast Idris Elba en Jonathan Majors zijn ook Regina King, Zazzie Beetz, die je hoogst waarschijnlijk kent van de film Deadpool, en Get Out-acteur LaKeith Stanfield te zien in de film.

Benieuwd naar de trailer? Check hem dan hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Samenwerking

In de trailer krijg je al een voorproefje van de soundtrack van The Harder They Fall. De track is een samenwerking tussen Jay-Z en Kid Cudi.

Het is niet de eerste keer dat deze rappers de handen ineen slaan. Zo werkten ze al samen op Already Home, een nummer afkomstig van The Blueprint 3 van Jay-Z.

Ster advertentie
Ster advertentie