Films, Series & TV

Netflix zet eerste beelden van tweede seizoen 'Bridgerton' online

foto: Netflixfoto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Netflix zet eerste beelden van tweede seizoen 'Bridgerton' online

Bridgerton-fans opgelet! In januari kondigde Netflix al een tweede seizoen aan, maar de eerste beelden kun je nu ook eindelijk bewonderen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Grote hit

Bridgerton verscheen vorig jaar rond kerst op Netflix en werd direct een grote hit. Binnen 28 dagen tikte de serie zo’n 63 miljoen kijkers aan. Seizoen twee werd kort erna aangekondigd, maar daarna bleef het een tijdje stil rondom de serie.

Lord Anthony

Gelukkig staan de langverwachte eerste beelden nu eindelijk online. Dit seizoen zijn het niet Daphne en Simon die op de voorgrond treden, maar het zal draaien om Lord Anthony Bridgerton. Het nieuwe seizoen is gebaseerd op het tweede boek in de serie, The Viscount who Loved Me van auteur Julia Quinn. Er wordt verwacht dat de serie in 2022 op Netflix in première gaat.

Nieuw op Netflix

Netflix dropt het ene nieuwtje na het andere nieuwtje. Zo werd eerder bekend dat de documentaireserie Tiger King een tweede seizoen krijgt en dat Sex Education een vierde seizoen krijgt. Naast dat de eerste beelden van Bridgerton door de streamingdienst werd gedeeld, kun je ook de trailer bekijken van Jeen-Yuhs, een documentairereeks over Kanye West.

Ster advertentie
Ster advertentie