Films, Series & TV

Netflix kondigt tweede seizoen 'Tiger King' aan

foto: YouTube: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Netflix kondigt tweede seizoen 'Tiger King' aan

In 2020 was Netflix-documentaire Tiger King: Murder, Mayhem and Madness een ongekende megahit. Genoeg reden voor Netflix om voort te bouwen op het succes: eind dit jaar verschijnt seizoen 2 van de hitserie.

Joe vanuit gevangenis

"Tiger King komt dit jaar terug en seizoen 2 belooft evenveel mayhem en madness als seizoen 1!", laat Netflix weten op Twitter. Op de bijbehorende afbeelding is Joe Exotic te zien die belt vanuit de gevangenis, dus ook hij zal weer een rol krijgen in het nieuwe seizoen. Al is het wellicht, noodgedwongen, een iets andere rol dan die in seizoen 1.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Seizoen 1

Het eerste seizoen is volledig gericht op fokker Joe Exotic en zijn aartsvijand Carole Baskin. Laatstgenoemde beschuldigde Exotic van dierenmishandeling in zijn park. Uiteindelijk werd Joe schuldig bevonden aan het plannen van de moord op Baskin en zit hij momenteel een gevangenisstraf van 22 jaar uit. Waar het nieuwe seizoen precies over zal gaan, is nog niet bekend, maar de serie zal in ieder geval eind dit jaar weer op Netflix te zien zijn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie