Films, Series & TV

Nintendo kondigt sterrencast aan voor Super Mario-film

foto: Nintendo/AFP/EPAfoto: AFP/EPA
  1. Newschevron right
  2. Nintendo kondigt sterrencast aan voor Super Mario-film

De misschien wel meest legendarische gamepersonages ooit, Mario en Luigi, verschijnen volgend jaar op het witte doek! Nintendo maakt namelijk een animatiefilm van Super Mario Bros. en heeft vandaag de sterrencast bekendgemaakt. Zo zal Chris Pratt de stem van Mario inspreken en vertolkt The Queen's Gambit-hoofdrolspeelster Anya Taylor-Joy zijn geliefde prinses Peach.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Cast

Mario-bedenker Shigeru Miyamoto kondigt de cast aan in een video. Hij vertelt dat Luigi wordt ingesproken door Charlie Day en dat Jack Black de stem van Bowser verzorgt. Verder zal Seth Rogen te horen zijn als Donkey Kong en speelt Keegan-Michael Key Toad. Andere personages die in de film te zien zullen zijn, zijn Cranky Kong (Fred Armisen), Kamek (Kevin Michael Richardson) en Spike (Sebastian Maniscalco).

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kerst 2022

Nintendo maakt de Super Mario Bros.-film in samenwerking met Illumination Entertainment, de productiemaatschappij die onder andere Despicable Me, Minions en Sing uitbracht. De animatiefilm wordt eind volgend jaar in de Amerikaanse bioscopen verwacht. Een Nederlandse releasedatum is nog niet bekend.

Ster advertentie
Ster advertentie