Games & gadgets

Universal geeft eerste kijkje in pretpark Super Nintendo World

foto: Universal Studios
  1. Newschevron right
  2. Universal geeft eerste kijkje in pretpark Super Nintendo World

Na jarenlange voorbereidingen is de opening van Super Nintendo World eindelijk in zicht. Op 4 februari 2021 opent het nieuwe gedeelte van het Japanse Universal Studios haar deuren. Op de eerste foto's en video's is te zien hoe mooi het is geworden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Mario Kart-achtbaan

Super Nintendo World ziet er niet alleen heel vet uit, er wordt ook gebruikgemaakt van de modernste technologie. In de Mario Kart-achtbaan kun je bijvoorbeeld dankzij augmented reality (AR) ervaren hoe het is om zelf in een real life race door Bowser's Castle te zitten. Je krijgt in deze attractie een helm op met een speciale VR-bril en hebt toegang tot knoppen waarmee je de race kunt beïnvloeden.

App

Eerder werd ook al bekendgemaakt dat bezoekers in het park speciale polsbandjes krijgen die gekoppeld kunnen worden aan een app. Hiermee kun je deelnemen aan een spel waar je net als Mario muntjes verzamelt in het park.

Uitgesteld

De opening van Super Nintendo World stond eerst gepland voor de Olympische Spelen van dit jaar, maar vanwege de coronapandemie werd dit uitgesteld tot het voorjaar van 2021. Uiteindelijk opent het nieuwe gedeelte van het pretpark in Osaka toch iets eerder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie