Films, Series & TV

Cardi B, J.Lo, Constance Wu en meer in nieuwe film 'Hustlers'

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Cardi B, J.Lo, Constance Wu en meer in nieuwe film 'Hustlers'

Cardi B gaat haar acteerdebuut maken! De rapper is een van de grote sterren die zal schitteren in de film Hustlers, gebaseerd op een waargebeurd verhaal uit New York Magazine over een groep slimme strippers die samenspannen tegen een aantal klanten uit Wall Street. Het zal niet moeilijk voor Cardi zijn om in haar rol te kruipen, aangezien ze vroeger zelf in stripclubs gewerkt heeft.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

DIEET

J.Lo had eerder al bekendgemaakt dat ze in Hustlers gaat spelen. In een interview bij The Ellen DeGeneres Show liet ze weten een streng dieet en sportschema te volgen, zodat ze helemaal in shape is voor haar rol als stripper.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Cast

De film heeft een indrukwekkende cast. Naast Jennifer Lopez en Cardi B zullen ook Constance Wu (Crazy Rich Asians), Lili Reinhart (Riverdale), Keke Palmer (Scream Queens), en Julia Stiles (Jason Bourne) in de rol van stripper kruipen.

Opnames

De opnames voor de film beginnen eind maart in New York. Het zal helaas dus nog wel even duren voordat de film, die geregisseerd wordt door Lorene Scarfaria, in de bioscoop te bewonderen is. De film komt waarschijnlijk in 2020 uit.

Ster advertentie
Ster advertentie