Films, Series & TV

Netflix brengt trailer uit van hartverwarmende fantasieserie 'Sweet Tooth'

foto: YouTube: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Netflix brengt trailer uit van hartverwarmende fantasieserie 'Sweet Tooth'

Netflix heeft vandaag een trailer uitgebracht van de hartverwarmende fantasieserie Sweet Tooth. De serie is gebaseerd op de succesvolle stripboekenreeks van DC Comics die tussen 2009 en 2013 werd uitgebracht.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Post-apocalyptische sprookje

Sweet Tooth is een sprookje dat zich afspeelt in een post-apocalyptische wereld die geteisterd wordt door een mysterieuze virus dat de wereld rondgaat. Door deze epidemie worden kinderen geboren als een soort hybride tussen mens en dier, die immuun zijn voor het virus.

Mysterieus virus

Het jongetje Gus, oftewel Sweet Tooth, is het resultaat van deze wereldramp en is op zoek naar antwoorden over de mysterieuze aard van het virus. Nadat zijn vader komt te overlijden sluit hij zich aan bij een groep mensen die ook half dier zijn en begint hij aan zijn avontuur. Zijn wereld komt echter op zijn kop te staan wanneer hij steeds meer ontdekt over de uitbraak van het virus, waardoor hij steeds meer aan zijn eigen bestaan begint te twijfelen. De serie is geproduceerd door Robert Downey Jr. en zijn vrouw Susan en is vanaf 4 juni te streamen op Netflix

Ster advertentie
Ster advertentie