Films, Series & TV

Michelle Rodriguez eist meer aandacht voor vrouwelijke personages in Fast & Furious-film

  1. Newschevron right
  2. Michelle Rodriguez eist meer aandacht voor vrouwelijke personages in Fast & Furious-film

Michelle Rodriguez is helemaal klaar met het gebrek aan aandacht voor de vrouwelijke personages in de Fast & Furious-films. Ze plaatste een statement op Instagram waarin ze laat weten dat ze vindt dat er meer liefde voor de vrouwen moet worden getoond in de volgende films.

''F8 is vandaag digitaal uitgebracht, ik hoop dat de franchise besluit om meer liefde te tonen voor de vrouwen in de volgende film. Of ik zal gedag moeten zeggen tegen de geliefde franchise. Het is een geweldige rit geweest en ik ben dankbaar voor de kansen die de fans en de studio me door de jaren heen hebben gegeven. One love.''

Mannen

Michelle Rodriguez is het enige vaste vrouwelijke personage in de groep straatracende hoofdpersonen. Ze is te zien in vijf van de acht films die tot nu toe zijn uitgekomen. De rest wordt gespeeld door de mannelijke acteurs Vin Diesel, Ludacris, Tyrese Gibson, Dwayne Johnson en voorheen ook Paul Walker.

Nummer acht

Dit jaar kwam de achtste film van de franchise uit, The Fate Of The Furious. De volgende twee Fast and Furious-projecten zijn aangekondigd voor 2019 en 2021.

Ster advertentie
Ster advertentie