Films, Series & TV

Alles wat er in 'De Hut' van Temptation Island gebeurt, blijft geheim

foto: Vijf
  1. Newschevron right
  2. Alles wat er in 'De Hut' van Temptation Island gebeurt, blijft geheim

Sommigen zitten er totaal niet op te wachten, maar de mensen die stiekem genieten van andermans relatiedrama kunnen niet wachten: morgen begint het nieuwe seizoen van Temptation Island! Net als in voorgaande seizoenen worden de koppels uit elkaar gerukt en op een romantisch eiland gegooid met een aantal verleiders. De grote relatietest begint: kunnen de koppels de verleiding weerstaan?

Kampvuur

Alles wordt vastgelegd en de beelden worden wekelijks laten zien aan de wederhelften op het andere eiland. Of alles? Dit jaar zijn er nieuwe regels: er is namelijk één plek die geheim blijft: 'De Hut'. In 'De Hut' kunnen de verleiders en koppels terecht om hun hart te luchten. De programmamakers hebben hen gegarandeerd dat alles wat daar gebeurt niet op het kampvuur te zien zal zijn. De kijkers krijgen het echter wel te zien!

De Belgische zender Vijf heeft de eerste beelden van 'De Hut' vrijgegeven. Hierin is te zien hoe Deborah en Tim de liefde aan elkaar verklaren. Maar de makers hebben al laten weten dat er veel meer gebruik is gemaakt van de 'geheime' locatie...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Temptation Island is vanaf 1 februari te zien op RTL5.

Ster advertentie
Ster advertentie