Films, Series & TV

Veelbelovende trailer 'Narcos: Mexico' seizoen 2

foto: YouTube: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Veelbelovende trailer 'Narcos: Mexico' seizoen 2

Waar Narcos ooit begon met het verhaal van de legendarische drugsbaron Pablo Escobar is de Netflix-serie inmiddels uitgegroeid tot veel meer dan dat. In het eerste seizoen van het vervolg op Narcos, Narcos: Mexico kon je kennis maken met het Guadalajara kartel in de jaren 80 in Mexico. Meer dan een jaar later is het nu dan écht tijd voor het tweede seizoen. Om alvast in de stemming te komen kun je vanaf vandaag de trailer bekijken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bizar eerste seizoen

Vorig jaar kwam het eerste seizoen van Narcos: Mexico uit. Daarin kon je zien hoe de Mexicaanse drugskartels, die vandaag nog steeds actief zijn, gevormd zijn. Het gehele seizoen is een kat en muisspelletje tussen politie en de kartels waar in het einde van het seizoen eindelijk een bizar einde aan komt. De ontknoping maakt ook gelijk heel veel duidelijk voor het tweede seizoen

!SPOILER ALERT!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Spannende trailer

In de trailer van het tweede seizoen, dat donderdag 13 februari online komt, krijg je alvast een voorproefje van de groei van de kartels. In de laatste aflevering van het vorige seizoen wordt de identiteit van de hoofdpersoon onthuld: Scoot McNairy als DEA-agent Walt Breslin. Hij heeft de leiding over Operatie Layenda, wat ook de focus zal zijn van het tweede seizoen.

Ster advertentie
Ster advertentie