Films, Series & TV

Netflix onthult teaser en releasedatum 'Narcos: Mexico' seizoen 2

foto: Twitter: NarcosNetflix
  1. Newschevron right
  2. Netflix onthult teaser en releasedatum 'Narcos: Mexico' seizoen 2

"Iedereen is ergens hongerig naar..." Naar het nieuwe seizoen van Narcos: Mexico bijvoorbeeld! Goed nieuws, want over zo'n twee maanden kan je zien hoe het verdergaat met kartelleider Félix Gallardo. Netflix heeft namelijk een teaser van het tweede seizoen gedropt en daarbij ook de definitieve releasedatum bekendgemaakt: 13 februari.

Mexico in de jaren '80

Het zusje van Netflix-succes Narcos richt zich volledig op de Mexicaanse drugskartels die opkwamen in de jaren tachtig. Félix Gallardo, gespeeld door Diego Luna, ging het Guadalajarakartel runnen en werd op de hielen gezeten door DEA-agent Kiki Camarena. In het nieuwe seizoen zal agent Walt Breslin (Scoot McNairy), die in de seizoensfinale geïntroduceerd werd, een grote rol gaan spelen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Drugsgeweld
De nieuwe afleveringen laten opnieuw corruptie en de misstappen aan beide kanten van de grens zien die hebben bijgedragen aan de falende strijd tegen drugs van nu. "Om het huidige niveau van drugsgeweld in Mexico te begrijpen, moet je weten hoe het allemaal begon en de rol van Amerika daarin begrijpen. Het tweede seizoen van Narcos: Mexico is als de doos van Pandora: de inhoud ervan proberen we dertig jaar later nog steeds tevergeefs te bevatten", aldus producent Eric Newman tegen The Hollywood Reporter.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie