Films, Series & TV

Netflix Original 'Love & Gelato' belooft de ultieme vakantiefilm te worden

foto: Netflixfoto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Netflix Original 'Love & Gelato' belooft de ultieme vakantiefilm te worden

Zin in een film waarbij je lekker je verstand op nul kunt zetten? Dan is de nieuwe feelgoodfilm Love & Gelato die binnenkort op Netflix verschijnt iets voor jou.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Boekverfilming

Love & Gelato is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jenna Evans Welch dat uitkwam in 2016. Het verhaal gaat over de Amerikaanse Lina (Susanna Skaggs) die haar zomer doorbrengt in Rome. Zelf zit ze helemaal niet te wachten op de Italiaanse zon en het prachtige landschap. Ze is alleen maar in Italië, omdat het de laatste wens is van haar moeder. Zij wil graag dat Lina haar vader ontmoet die in Italië woont.

Dagboek en geheime liefde

Met grote tegenzin trekt Lina in bij haar vader. Welke vader laat nou zestien jaar lang niet van zich horen, vraagt ze zichzelf af. Lina wil zo snel mogelijk weer naar huis. Tot ze een dagboek van haar moeder in handen krijgt. Daarin schrijft haar moeder over haar tijd in Italië én een geheime liefde. Lina besluit het dagboek te ontrafelen en krijgt daarbij hulp van haar knappe buurjongen Lorenzo (Tobia De Angelis).

Wanneer op Netflix?

Love & Gelato is een film van de producten van The Kissing Booth en To All the Boys I've Loved Before. De film staat vanaf 22 juni op Netflix.

Ster advertentie
Ster advertentie