Films, Series & TV

Bevestigd: 'Joker 2' in de maak mét Joaquin Phoenix

foto: YouTube: Warner Bros. Pictures
  1. Newschevron right
  2. Bevestigd: 'Joker 2' in de maak mét Joaquin Phoenix

Was je ook zo onder de indruk van de Joker-film uit 2019? Dan is er goed nieuws. Er komt namelijk een vervolg op de succesvolle film. Dat heeft regisseur Todd Phillips onthuld middels een post op Instagram.

'Waanzin met z'n tweeën'

Phillips deelt een foto van de cover van het script waarop de titel Joker: Folie à Deux te lezen valt. Joaquin Phoenix lijkt weer terug te keren als de Joker. Zo deelt Philips een foto van de acteur die het script aan het lezen is.

Over het verhaal is nog niets bekend, wel valt er wellicht iets uit de titel te halen. 'Folie à Deux' is een psychische aandoening die door twee personen, meestal uit dezelfde omgeving, wordt gedeeld. Het betekent in het Frans namelijk letterlijk 'waanzin met z'n tweeën'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Allerlei speculaties

Het speculeren is door de titel in ieder geval al begonnen. In de eerste film werd namelijk duidelijk dat Thomas Wayne - de vader van Bruce Wayne a.k.a. Batman - ook de echte vader van de Joker zou kunnen zijn. Daarom denken veel fans dat Batman geïntroduceerd zal worden in de nieuwe Joker-film. Maar er zijn nog veel meer speculaties. Zo schrijft iemand op Twitter: "Krijgen we meerdere Jokers? Zal Harley Quinn geïntroduceerd worden? Of zullen er wellicht mensen zijn die naar de Joker opkijken? We kunnen hier eindeloos over blijven speculeren." Wordt vervolgd...

Ster advertentie
Ster advertentie