Films, Series & TV

Joaquin Phoenix is going crazy in nieuwe beelden van 'Joker'

foto: YouTube: Warner Bros. Pictures
  1. Newschevron right
  2. Joaquin Phoenix is going crazy in nieuwe beelden van 'Joker'

Het is waarschijnlijk een van de meest beruchte en tegelijkertijd geliefde bad guys uit alle superheldenfilms: The Joker. Waar er in de Batman-films altijd de nodige mysterie rondom deze slechterik hing, wordt er in Joker voor het er eerst ingezoomd op het leven van deze doorgedraaide komiek. En dat dat behoorlijk krankzinnig is, blijkt wel uit de nieuwe trailer die Warner Bros. deelt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Joaquin Phoenix

Na Jack Nicholson, Heath Ledger en Jared Leto is het in DC's nieuwste film Joaquin Phoenix (Her, Gladiator, Walk The Line) die in de huid van The Joker kruipt. Volgens regisseur Todd Philips, het brein achter The Hangover-films, heeft de acteur die taak erg serieus genomen. Aan de Los Angeles Times liet Todd weten dat Joaquin maar liefst 52 pounds, omgerekend 23 kilo, is afgevallen voor de rol.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Doorgedraaide comedian

In Joker wordt in het Gotham van de jaren tachtig dit keer niet het verhaal van Batman, maar dat van zijn aartsvijand The Joker, oftewel Arthur Fleck verteld. Deze niet zo succesvolle stand-up comedian transformeert in de film langzaam in de gestoorde clown zoals je die kent uit de eerdere Batman-films. De nieuwe beelden laten zien hoe ook Robert De Niro als talkshowhost Murray Franklin bijdraagt aan het instorten van Arthur Fleck.

Joker draait vanaf 3 oktober in de Nederlandse bioscopen.

Ster advertentie
Ster advertentie