Films, Series & TV

De eerste beelden van Joaquin Phoenix als gestoorde Joker zijn hier

foto: YouTube: Warner Bros NL
  1. Newschevron right
  2. De eerste beelden van Joaquin Phoenix als gestoorde Joker zijn hier

Warner Bros en DC Entertainment hebben de eerste trailer van Joker gedropt. In het Gotham van de jaren tachtig wordt dit keer niet het verhaal van Batman verteld, maar dat van zijn aartsvijand The Joker, oftewel Arthur Fleck. Deze niet zo succesvolle stand-up comedian transformeert in de film langzaam in de gestoorde clown zoals je die kent uit de Batman-films.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

regie

Na Jack Nicholson, Heath Ledger en Jared Leto is het nu de taak aan Joaquin Phoenix om deze beruchte, maar toch geliefde, bad guy neer te zetten. Dit doet hij onder de regie van Todd Phillips, het brein achter The Hangover-films. Todd werkt samen met Scott Silver, die onder andere het script van 8 Mile schreef. Vanaf 3 oktober zal Joker in de bioscoop te zien zijn.

Meer DC

Joker is niet de enige DC-film die eraan zit te komen. Volgend jaar kun je het tweede deel van Suicide Squad verwachten. Daarin zal Will Smith echter niet meer te zien zijn als Deadshot. Deze rol neemt Idris Elba van hem over. Ook Harley Quinn (Margot Robbie), het liefje van The Joker in Suicide Squad, krijgt volgend jaar een eigen film: Birds of Prey.

Ster advertentie
Ster advertentie