Films, Series & TV

Vanavond begint 'Dream School': het wordt weer een heftig seizoen

  1. Newschevron right
  2. Vanavond begint 'Dream School': het wordt weer een heftig seizoen

{instagram https://www.instagram.com/p/B8_UKG5l6HU/ }

Een nieuw seizoen van Dream School start vanavond weer! Opnieuw krijgen schoolverlaters de hulp van bekende Nederlanders om weer iets van hun leven te maken. Of zoals coach Lucia het zo mooi beschrijft: "Onze intentie is om gereedschap aan te reiken waardoor je het leven kunt leiden dat je zegt dat je wil." Natuurlijk is ook de altijd strenge maar rechtvaardige rector Eric weer van de partij.

Dream School

In de trailer is te zien dat het zowel voor de leerlingen als voor de docenten drie hele pittige weken worden in Dream School. Er komen ruzies, er vallen tranen en er wordt gevochten. Tegelijkertijd wordt er natuurlijk ook veel geleerd en vinden er inspirerende gesprekken plaats.

Vader
Dit seizoen krijgt vooral rector Eric het heel zwaar. Dat komt niet alleen door de situatie met de Dream School-leerlingen, maar ook zijn eigen thuissituatie. Zijn vader is namelijk ernstig ziek en hij wil het liefst al zijn tijd met hem doorbrengen: "Het gekke is, dan lees ik die dossiers en sommige van die kids zijn dertien of twaalf of zeven als ze een van hun ouders verliezen. Ik ben vijftig en ik ben er nog steeds niet klaar voor. What the fuck hebben die gasten meegemaakt op hun zevende."

Dream School is elke dinsdag om 20:30 uur op NPO 3 te zien.

Ster advertentie
Ster advertentie