Films, Series & TV

Black Panther-acteur speelt MMA-legend Kimbo Slice in nieuwe film

  1. Newschevron right
  2. Black Panther-acteur speelt MMA-legend Kimbo Slice in nieuwe film

Ken je M'Baku uit de succesvolle film Black Panther nog? T'Challa's vijand. Winston Duke, zoals hij in real life heet, kruipt binnenkort in de huid van MMA-legend Kimbo Slice voor een nieuwe film! Hij speelt niet alleen de hoofdrol, maar is ook executive producer in samenwerking met een goede vriend/manager van Kimbo Slice, genaamd Michael Imber.

fenomeen

De MMA-vechter overleed in 2016 op 42-jarige leeftijd als gevolg van hartfalen en een levermassa. Hoewel hij geen lang leven heeft gehad, is het wel meer dan genoeg om er een interessante film over te maken.

Hij was ooit dakloos en werd bekend via YouTube door zijn brute straatgevechten in de hood van Miami. De Amerikaan uit de Bahama's kon daarmee zijn geld verdienen en steeg ook enorm in populariteit. Daarna startte Kimbo Slice met echte MMA-trainingen en was zo goed, dat hij vervolgens echte wedstrijden ging vechten die nogal controversieel waren.

Kevin Ferguson, zoals hij echt heet, is uiteindelijk uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Wanneer de film precies uitkomt, is nog niet bekend.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie