Films, Series & TV

Raptalent Savio laat zijn bars horen tijdens optreden bij 'Op1'

foto: NPO Op1foto: NPO Op1
  1. Newschevron right
  2. Raptalent Savio laat zijn bars horen tijdens optreden bij 'Op1'

Défano Holwijn was gisterenavond te gast bij Op1 om te praten over het succes van zijn Insta Liveshow FC Avondklok. Natuurlijk had hij ook de grote ster van afgelopen week meegenomen, het 10-jarige raptalent Savio, die live op televisie zijn bars mocht laten horen. "Je moet een beetje zelfvertrouwen hebben, anders gaat het niet", aldus de jonge rapper.

Niet rellen, maar blessen

Défano zorgt met zijn liveshows niet alleen voor een hoognodige portie entertainment (hij krijgt zelfs boze berichten als hij een avondje overslaat), maar zorgt er ook voor dat jongeren iets te doen hebben en daardoor niet de straat op gaan. Zichzelf een opvoeder noemen, vindt hij wat ver gaan, maar hij is blij dat hij die rol soms op zich kan nemen: "Als ik zie dat er tussen de ton en twee ton mensen kijken in totaal, dan denk ik zeker dat er mensen tussen zitten die denken: dit is een mooi alternatief, dat rellen laat ik maar gaan."

Pure improvisatie

Défano vertelt dat FC Avondklok bijna altijd pure improvisatie is. "Ik denk dat dat ook het mooie van de show is, dat je nooit weet wat er kan gebeuren." Zo doen er regelmatig bekende influencers en voetballers mee, maar worden er ook jonge talenten als Savio ontdekt. Aan tafel vertelt de jongen hoe hij ineens werd uitgenodigd door Défano terwijl hij thuis zat te gamen. "In de dagen ervoor zat ik hem al te spammen samen met mijn broer. In één keer zie ik: '@defano.holwijn stuurt je een verzoek'. Dus ik rende meteen naar m'n kamer!"

Of hij het vervolgens spannend vond om voor zoveel mensen te rappen? "Nee, want ik was in mijn eigen omgeving", aldus Savio. Het tv-optreden bij Op1 vond hij een stuk spannender!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie