Films, Series & TV

Keiharde actiefilm Mile 22 met Mark Wahlberg en Iko Uwais

  1. Newschevron right
  2. Keiharde actiefilm Mile 22 met Mark Wahlberg en Iko Uwais

Wat doe je als je criminelen en corrupte agenten je willen vermoorden? Ze leerden ons ooit om The A-Team in te schakelen, maar aangezien die met pensioen zijn kan je beter aankloppen bij acteur Mark Wahlberg. In de nieuwe film Mile 22 speelt hij namelijk de leider van een zwaarbewapend CIA-eliteteam dat ingeschakeld wordt bij extreem gevaarlijke en geheime situaties.

Overleven

In Mile 22 krijgen Mark Wahlberg en zijn team (met o.a. Ronda Rousey) de taak om een Indonesische politieagent beschermen die gespeeld wordt door Iko Uwais (The Raid 1 & 2, Headshot). Hij heeft geheime informatie over een radioactief goedje en wil dat graag delen met de Verenigde Staten. Zijn enige eis is uitgeleverd worden. Dat betekent dat hij in leven moet blijven op de Amerikaanse ambassade en vervolgens nog een 35 kilometer lange tocht moet overleven naar het vliegveld. Of dat lukt, kan je mogelijk vanaf 1 november checken in de Nederlandse bioscopen.

Iko Uwais

Mocht je van actiefilms houden en twijfelen aan de skills van de Indonesische acteur en vechtscènechoreograaf Iko Uwais, check dan zeker de legendarische actiefilms The Raid en The Raid 2 waarin hij de hoofdrol speelt. Beide films hebben meerdere prijzen gewonnen met een reden.

The Raid

The Raid 2: Berandal

Ster advertentie
Ster advertentie